Return to site

16. marca budeme pre teba online na FRI-čkárskom DOD

Vidíš svoju budúcnosť v informatike, informačných a sieťových technológiách, robotike, vlastnom podnikaní alebo vedení ľudí v IT prostredí? Chceš nájsť fakultu, ktorá ti bude druhou rodinou a budeš na ňu hrdý aj v rodnej dedinke? Hľadáš prostredie, kde získaš nielen spolužiakov a vyučujúcich, ale kolegov, ktorí ti pomôžu v rozvíjaní tvojej kariéry? Nechceš chodiť na výšku len kvôli titulu? 

Ak bola tvoja odpoveď aspoň raz ÁNO, nachádzaš sa v poslednom ročníku na strednej a výber výšky ti nie je ľahostajný, otvor si v prehliadači okrem Facebooku a Youtube 16. marca 2022 (streda) ešte jednu kartu navyše. Na stránke STUDUJ.FRI.UNIZA.SK budeme pre teba online prakticky celý deň od 09:00 do 21:00, aby sme ti zodpovedali všetky otázky, ktoré ti pred nástupom na výšku nedajú spať. 

Zaujíma ťa čo pre teba máme pripravené? Na čo sa tešiť? 

1. Prístup s akým sa inde nestretneš 

Vďaka online dňu otvorených dverí sa nemusíš báť, že tvoje otázky zostanú nezodpovedané. Navyše sa ti bude venovať vždy ten člen nášho tímu, ktorý ti podá najrelevantnejšie info. 

broken image

2. Neboj sa pýtať. Odpovieme na hocičo 

Necítiš sa príjemne pri osobnom rozhovore? Máš na srdci otázku, ktorú by si radšej položil anonymne? Pýtaj sa online! Nezáleží na tom, či chceš vedieť, ktorý predmet považovali naši študenti za najťažší, ako ďaleko je to z intráku do školy, či máme v škole pekné baby, ako sa bavíme, alebo či máme v bufete slušný výber bagiet a šalátov. Odpovieme na všetko. :-) 

3. Online bude dekan, prodekani, doktorandi aj študenti všetkých odborov 

Prísť si pozrieť fakultu naživo je pecka, no povedzme si úprimne – asi ťažko sa ti podarí prehodiť pár slov s každým. Na online DOD-čku stretneš jedinečnú skupinku, tak to využi naplno. 

broken image

4. Všetky informácie až k tebe domov 

Za informáciami nemusíš vôbec cestovať. Všetko sa dozvieš zo svojho gauča vo Vranove nad Topľou, Banskej Bystrici, Malackách a kdekoľvek inde. Náš tím ti dopraje dokonalé pohodlie. 

5. O študentskom živote so študentmi 

Kto ti môže poskytnúť relevantnejšie info o študentskom živote než samotní študenti. Túžiš po vysokoškolskom živote? Chceš sa pobaviť v rámci svojej fakulty a zaujíma ťa názor našich študentov na školské akcie? Zisti, ako si ich užívajú spolu s vyučujúcimi a presvedči sa, že sa vieme zabaviť ako veľká FRI Family. 

broken image

6. Športový výber 

Je okrem IT tvojou vášňou aj šport? Chceš mať možnosť výberu, kde sa rozhýbeš po cvikách, semestrálkach, či skúškach? Si nasprávnej adrese! Napriek tomu, že si môžeš vyberať z viac ako 30 športov, vždy sa na začiatku semestra strhne “malý boj” o najlepšie miesta. Poraď sa preto včas o tom, čo stojí skutočne za to, ako to funguje v lige alebo zisti, aké novinky sa chystajú od nového roka. 

broken image

7. Spoznaj svojich konkurentov 

Kto by nechcel obísť prijímačkovú povinnú jazdu... Skús sa opýtať nášho tímu na vychytávky, vďaka ktorým sa k nám môžeš dostať bez nich a tiež, akej „konkurencii budeš čeliť“. Získaš tak možnú výhodu v boji o miesta vo FRI family. :-) 

8. Spoznaj hviezdny tím odborníkov, ktorí ti odovzdajú svoje vedomosti 

Netušíme, aké skúsenosti majú tvoji kamoši, ktorí sú už na výške, s prednáškami, cvikami, bifľovačkami a prístupom vyučujúcich. Vieme ti však zaručiť, že prednášky a cviká na FRIčke nebudú len o učení naspamäť, či o tom, že si odkrútiš povinnú účasť. Skúsenosti, vedomosti, nápady a roky praxe našich vyučujúcich robia z každej hodiny niečo jedinečné. Sme skutočne právom hrdí na zloženie našich vyučujúcich a ty budeš po skončení FRIčky určite tiež! 

Tešíme sa na online stretnutie 16. marca. Nenechaj si ujsť náš ONLINE DOD – pripojenie do chatu. 

broken image