Return to site

Pozvánka na Deň otvorených dverí Fakulty riadenia a informatiky UNIZA

Srdečne ťa pozývame na podujatie Deň otvorených dverí FRI plné prehliadok laboratórií, ukážok IT trendov a informácií o možnostiach štúdia na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline (FRI UNIZA), ktoré Ti pomôžu zistiť, ktorý študijný program je pre Teba TOP.

broken image

Si žiakom strednej školy v končiacom alebo predposlednom ročníku a uvažuješ kam na vysokú školu? Potom práve pre TEBA je toto podujatie určené. Predstavíme Ti možnosti a príležitosti, ktoré Ti ponúka štúdium na našej fakulte.

Ak vidíš svoju budúcnosť v IT a manažmente, baví ťa informatika, programovanie, počítačové siete, robotika, manažment alebo marketing, tak využi túto príležitosť a príď nás pozrieť už tento štvrtok 14. februára 2019 o 10:00 na Fakultu riadenia a informatiky UNIZA.

Spýtaj sa dekana, garantov, prodekanov a vyučujúcich na všetko, čo ťa čaká počas štúdia na našej fakulte. Zisti, koľko si môžeš zarobiť už počas štúdia a koľko po skončení školy, na ktoré partnerské zahraničné univerzity môžeš vycestovať a aký študentský život ťa tu čaká.

Zaujíma ťa v akých učebniach, na akých zariadeniach a v akých programoch sa budeš učiť? Prezri si všetky naše moderné učebne a laboratóriá, jedáleň, bufet a tiež priestory, kde si budeš môcť s kamošmi pokecať, oddýchnuť, vypiť kávu a pracovať na projektoch. Naši kolegovia ti ukážu i práce našich študentov. Podrobný program dňa otvorených dverí nájdeš tu.

broken image

Rozhodne si nenechaj ujsť aj náš ENJOY LAB. Vstúp s nami do sveta IT a manažmentu. Predstavíme Ti novinky a nielen to, budeš mať príležitosť si ich aj sám vyskúšať. Dozvieš sa ako funguje virtuálna realita. Kde všade sa dá využiť a ako s ňou pracujeme na našej fakulte. Samozrejme sú pripravené aj ukážky.

broken image

Naučíme ťa ako funguje 3D tlač. Navrhneš si svoj model a vytlačíš si ho. Zacvič si Tai-Chi s NAO robotom. Otestuj motoriku svojich rúk. Vizualizuj pohyby svojich prstov, preskúmaj, aké teplo vyžaruješ alebo sa zahraj na automobilového pretekára. Vyrieš úlohu a pomocou získaných vedomostí sa pokús zneškodniť bombu. V opačnom prípade sa rozoznie siréna alebo sa odpáli dymovnica. Vyskúšaj si svoje manažérske zručnosti v rámci manažérskej hry Kvietkovo.

Absolventi stredných škôl, ktorí plánujete študovať perspektívny odbor s uplatnením a istotou zamestnania po ukončení štúdia, zbystrite! Na Fakulte riadenia a informatiky si môžete vybrať svoje primárne zameranie a následne ho kombinovať a dotvárať podľa toho, čo Vás baví. Tí najvyhľadávanejší na trhu práce – informatici, môžu počas štúdia hľadať nové riešenia, rozvíjať kreatívne myslenie, programovať a tvoriť budúcnosť. Štúdium manažmentu umožňuje získať teoretické aj praktické zručnosti týkajúce sa riadenia ľudí, oddelenia v korporáte, či vlastnej firmy. Odpovede na všetky technické otázky, participáciu na vývoji či tvorbe vylepšení v prostredí kybernetického sveta, získa každý absolvent programu Počítačové inžinierstvo.

Čo znamená byť FRI, aké výhody získaš a čo ťa čaká, nájdeš na našej stránke http://www.budfri.sk/.

Nezabudni, termín podania prihlášky je do 31. marca 2019.

Tešíme sa na Vás.

Ďalšie informácie o FRI UNIZA:

Web: www.fri.uniza.sk, FB: @FRIuniza, Instagram: @budfri.sk, Youtube: budfri.sk