Return to site

Zúčastni sa online dňa otvorených dverí FRI UNIZA plného praktických webinárov

Zaujímaš sa o štúdium informatiky, informačných technológií, manažmentu, počítačového inžinierstva alebo sieťových technológií? Rozmýšľaš, čo ďalej po strednej? Bavia ťa technológie, programovanie, počítačové siete, máš logické myslenie alebo uvažuješ nad vlastným biznisom či budúcou kariérou úspešného manažéra? Ak áno, tak práve toto je „starter pack“ pravého FRIčkára. 

Zúčastni sa dňa plného zaujímavých praktických webinárov a informácií o možnostiach štúdia na Fakulte riadenia a informatiky UNIZA, ktoré Ti pomôžu zistiť, ktorý študijný program je pre Teba TOP.

Si žiakom strednej školy v končiacom alebo predposlednom ročníku a uvažuješ kam na vysokú školu? Potom práve pre TEBA je náš ONLINE Deň otvorených dverí. Predstavíme Ti možnosti a príležitosti, ktoré Ti ponúka štúdium na našej fakulte.

Termín konania: 10. novembra 2021 od 12:00 do 21:00.

Miesto konania: online prostredníctvom MS Teams (hlavný program + webináre).

Prihlasovací formulár nájdeš na tomto odkaze a po jeho vyplnení ti zašleme na e-mail pozvánku na podujatie a webináre.

Program:

9:00 

SPUSTENIE ONLINE CHATU - môžeš klásť otázky ohľadom možností štúdia, ale aj všetkého, čo ťa o FRI UNIZA zaujíma. Dekan, prodekani, študenti, absolventi či zástupcovia partnerských IT firiem Ti radi odpovedia. Chat bude dostupný na tomto odkaze.

12:00 - 14:00, 17:00 - 19:00

PREZENTÁCIA FAKULTY, LABORATÓRIÍ A MOŽNOSTÍ ŠTÚDIA – predstavíme Ti našu fakultu a moderné laboratóriá, dozvieš sa, aké atraktívne študijné programy môžeš u nás študovať. Ako sú úspešní naši absolventi Ti predstavia pozvaní partneri z praxe. Radi Ti odpovieme na Tvoje otázky.

ŠTÚDIUM NA FRI OČAMI ŠTUDENTOV A ŠTUDENTSKÝ ŽIVOT NA FRI UNIZA – dozvieš sa ako vnímajú naši študenti štúdium na FRI a aký bohatý študentský život Ťa na FRI čaká aj vďaka fakultným organizáciám FRI club a FRI club academy.

UKAŽKY PRÁC ŠTUDENTOV FRI UNIZA – ukážeme Ti, na akých zaujímavých prácach môžeš pracovať počas štúdia

POHĽAD ÚSPEŠNÝCH ABSOLVENTOV NA FRI UNIZA

14:00 - 19:00

PRAKTICKÉ WEBINÁRE – pripravili sme pre Teba zaujímavé webináre. Predstavíme Ti novinky zo sveta informatiky, manažmentu, informačných a sieťových technológií, ktoré si môžeš vyskúšať. Zisti, aký študijný program Ti najviac „sedí“. Praktické webináre sme zoradili podľa oblastí. Klikni a zisti podrobnosti o webinároch, čo Ťa na nich čaká, koľko trvajú, aká je ich kapacita. Nezabudni si rezervovať miesto prostredníctvom prihlasovacieho formulára, nakoľko sú kapacitne obmedzené. Praktické webináre budú prebiehať prostredníctvom MS Teams, na ktoré Ti pošleme pozvánku na základe Tvojho prihlásenia.

INSTAGRAM LIVE STREAM - pýtaj sa LIVE našich študentov na všetko, čo Ťa zaujíma ohľadom štúdia na Fakulte riadenia a informatiky UNIZA. Nezabudni sa zapojiť aj do súťaže o skvelé ceny na našom instagrame budfri.sk

21:00

UKONČENIE ONLINE CHATU

broken image
broken image