Return to site

Fakulta riadenia a informatiky UNIZA bude opäť online túto stredu

Vidíš svoju budúcnosť v IT? Baví ťa informatika, programovanie, počítačové siete, hry, robotika prípadne rozmýšľaš o vlastnom podnikaní alebo vedení ľudí v IT prostredí? Stále uvažuješ nad tým, čo budeš robiť ďalej po strednej škole a akú vysokú školu si vyberieš?

V hlave máš množstvo otázok, na ktoré nemáš odpovede, a do dňa otvorených dverí (DOD) na Fakulte riadenia a informatiky (14.2.2019) je ešte ďaleko? Nevadí. Ak Ty nemôžeš prísť na DOD na fakultu, tak DOD príde za Tebou priamo domov. Z pohodlia obývačky si môžeš písať v online chate so študentami, doktorandmi, učiteľmi, absolventami, IT firmami a dokonca aj so samotným dekanom fakulty. Oni Ti umožnia získať odpovede na otázky, ktoré máš ohľadom štúdia na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline.

SÚBOJ MATURANTIEK ti napovie, prečo sa oplatí využiť náš ONLINE Deň otvorených dverí. Tak buď online 14.11.2018 od 16:00 h do 21:00 h a spýtaj sa, čo ťa zaujíma. Odpoveď dostaneš hneď.

Za informáciami nemusíš vôbec cestovať. Všetko sa dozvieš zo svojho gauča vo Vranove nad Topľou, Malackách, Zvolene a kdekoľvek inde. Neboj sa pýtať. Nezáleží na tom, či chceš vedieť, ktorý predmet považovali naši študenti za najťažší, ako ďaleko to je z intráku do školy, či máme v škole pekné baby, ako sa bavíme, alebo či máme v bufete dobrý výber bagiet a šalátov. Odpovieme na všetko.

V kalendári si teda zaznač dôležitý dátum 14.11.2018 a od 16:00 do 21:00 sme na stránke http://studuj.fri.uniza.sk/ pre teba online, pripravení zodpovedať ti všetky tvoje otázky. Neboj sa zúčastniť a spýtať sa čokoľvek ohľadom našej fakulty. Tešíme sa na teba!

Ak stále ešte nie si rozhodnutý, či zahrnieš do svojho “repertoáru” vysokých škôl aj našu fakultu, a či sa ti teda vôbec oplatí zúčastniť nášho online DOD, prečítaj si 7 dôvodov, prečo sa oplatí stať FRIčkárom. Veríme, že Ťa oslovia. O ďalších možnostiach štúdia, študentskom živote a príležitostiach, ktoré ťa na FRI čakajú, sa dozvieš na našom webe www.budfri.sk.

Fakulta riadenia a informatiky UNIZA otvára v akademickom roku 2019/2020 atraktívne bakalárske študijné programy informatika, počítačové inžinierstvo a manažment. Pokračovať môžeš v inžinierskom štúdiu v študijných programoch informačné systémy, inteligentné informačné systémy, aplikované sieťové inžinierstvo, počítačové inžinierstvo a informačný manažment.

Kto sme a čo ti ponúkame? Pozri našu videovizitku :-)