Return to site

IT ČAJOVŇA NA FRI UNIZA

Google vs Startup život- Čo treba obetovať pre úspech?

V rámci podujatia IT čajovňa hovoria úspešní absolventi Fakulty riadenia a informatiky (FRI) Žilinskej univerzity v Žiline o ich zaujímavej práci v oblasti IT. O svoje skúsenosti a know how ich úspechu sa delia s budúcimi IT špecialistami.

Prednáška Google vs Startup život s Ing. Jozefom Vodičkom na FRI UNIZA

Prednáška Google vs Startup život s Ing. Jozefom Vodičkom na FRI UNIZA

Fakulta riadenia a informatiky UNIZA pripravila pre stredoškolákov i širokú verejnosť už v poradí tretiu IT čajovňu s názvom Google vs Startup život – Čo treba obetovať pre úspech? Podujatie sa konalo 26. novembra a pozvanie prijal absolvent fakulty Ing. Jozef Vodička (Regional Lead, Google Developer Relations) zo spoločnosti Google, ktorý okrem úspešného štúdia na FRI UNIZA študoval taktiež v Singapure a Fínsku. Už počas štúdia založil Matura.sk, Stuzkova.EU a TrashOUT.ngo. V súčasnosti sa venuje B2B projektu Venzeo.com a neziskovej spoločnosti TrashOUT.ngo, ktorej aktivity zasiahli 70 krajín.

broken image

Ing. Jozef Vodička – absolvent Fakulty riadenia a informatiky UNIZA

Prednášky sa zúčastnilo viac ako 200 stredoškolákov z deviatich škôl. Študenti sa dozvedeli, akým spôsobom sa absolvent Fakulty riadenia a informatiky dostal do Googlu a čo mu pomohlo na jeho úspešnej ceste inovátora v oblasti start-upov. Počas prednášky panovala príjemná atmosféra a Jozefovi sa podarilo rozvíriť zaujímavú diskusiu so študentmi.

Aktívne zapájanie sa stredoškolákov počas prednášky

Aktívne zapájanie sa stredoškolákov počas prednášky

Prednášku bolo možné sledovať aj online. Účastníci prednášky mohli klásť svoje otázky hosťovi online prostredníctvom aplikácie sli.do. Túto možnosť využili v plnej miere, nakoľko prišlo veľké množstvo zaujímavých otázok. Veríme, že sa účastníkom prednáška páčila a zároveň ich inšpirovala venovať sa oblasti IT. Ak ste nestihli online prenos, tak nevadí. Záznam prednášky: