Return to site

Letná škola Buď manažér 2019

Posuň vpred svoje manažérske zručnosti

Koncom júna (19.6. – 25.6.) prebehne na Fakulte riadenia a informatiky UNIZA druhý ročník letnej školy Buď manažér organizovaný Katedrou manažérskych teórií. Pre šikovných stredoškolákov je pripravených množstvo zaujímavých praktických workshopov z oblasti manažmentu, marketingu, logistiky, vedenia ľudí i podnikania.

Účastníci si vyskúšajú prácu v tíme pri riešení praktických úloh, ktoré budú založené na rovnakých princípoch, ako sú úlohy pre budúcich manažérov počas štúdia na študijnom programe Manažment na Fakulte riadenia a informatiky. Dôležitou súčasťou bude aj prezentovanie a argumentácia riešení, bez ktorých nemá ani ten najlepší nápad šancu na úspech.

Vďaka finančnej podpore partnerských firiem sa môžu účastníci tešiť aj na zaujímavé ceny v pripravených súťažiach. Na letnú školu Buď manažér je možné sa registrovať do 7. júna cez prihlasovací formulár: TU.

Počas letnej školy sa účastníci dozvedia a vyskúšajú si ako úspešne zaujať zákazníka prostredníctvom online marketingu, ako využiť informačné technológie pre zlepšenie práce manažéra v podniku, objavia svoj potenciál prostredníctvom riešenia manažérskych úloh a precvičia si tvorivé riešenie tímovej úlohy v pozícii člena tímu. Podrobné informácie o bohatom programe s časovým harmonogramom, o možnostiach stravovania sa nachádzajú TU.

broken image

Riešenie manažérskych úloh počas minuloročnej letnej školy Buď manažér 2018

Rýchlo a dynamicky sa rozvíjajúci trh potrebuje moderne zmýšľajúcich manažérov pripravených na výzvy, ktoré sú na dennom poriadku. Takých, ktorí majú prehľad v marketingu, manažmente, sociálnych vedách aj technológiách. Lektori v rámci letnej školy pomôžu žiakom stredných škôl posunúť vpred ich manažérske zručnosti. Viac informácií o letnej škole 2018 a 2019 nájdete na stránke http://www.budmanazer.sk/.

broken image

Účastníci minuloročnej letnej školy Buď manažér 2018