Return to site

OZNAM PRE UCHÁDZAČOV: POTVRDENIE STREDNEJ ŠKOLY SA NA PRIHLÁŠKE NEVYŽADUJE

Milí maturanti,

nevadí, ak ste si na Vašej strednej škole nestihli potvrdiť Vašu prihlášku. Vzhľadom na uzatvorenie stredných škôl, potvrdenie/pečiatku strednej školy na prihláške nebudeme vyžadovať.

Prihlášku je potrebné vytlačiť, podpísať, naskenovať (odfotiť mobilom) a nahrať do systému Elektronická prihláška. Prosím, nahrajte do systému aj kópiu (fotku) Vášho vysvedčenia z predposledného ročníka strednej školy.

Budeme radi, ak si podanie prihlášky nenecháte na poslednú chvíľu a prihlášku si podáte čo najskôr. Študijná referentka Vám podanú prihlášku v systéme skontroluje a v prípade nezrovnalostí Vás osloví e-mailom.

Ak by ste mali nejaké otázky ohľadom podávania prihlášok, neváhajte napísať alebo zavolať priamo pani študijnej referentke na mobilné číslo: +421 917 373 582.

Nezabudnite, že prihlášku nemusíte posielať poštou. Fakulta riadenia a informatiky UNIZA plne akceptuje podanie prihlášky elektronicky. Prihlášku si môžeš podať tu.

V rámci bakalárskeho štúdia Vám ponúkame päť študijných programov: Informatika, Informatika a riadenie (nový), Informačné a sieťové technológie (nový), Manažment a Počítačové inžinierstvo.

Podmienky prijatia bez prijímacej skúšky na bakalárske štúdium ako aj ďalšie informácie (ubytovanie, uplatnenie absolventov, štipendiá...) nájdeš v tomto dokumente. Budeme radi, ak využiješ aj náš online chat vpravo dole (zelené tlačidlo) a položíš nám otázku k prihláške.

broken image